Colour Printers There are 10 products.

Showing 1 - 10 of 10 items
 • 16,999ден In Stock

  HP Color LaserJet Pro M452dn (CF389A) Брзина на печатење - 27/27 страници во минута, црно/колор Технологија - ласерски, колор Резолуција на печатење - 600 x 600 dpi Меморија - 256 MB NAND Flash, 128 MB DRAM Поврзување - 1 Hi-Speed USB 2.0; 1 Fast Ethernet 10/100Base-TX; Автоматско двострано печатење Гаранција 12 месеци, со можност за зголемување до 36...

  16,999ден
  In Stock
 • 22,990ден In Stock

  HP Color LaserJet Pro MFP M377dw (M5H23A) Функции - Print, copy, scan, email Брзина на печатење - 24/24 страници во минута црно/колор Резолуција на печатење - 600 x 600 dpi Меморија - 256MB Тип на скенер - Flatbed, ADF Автоматско двострано печатење Поврзување - USB 2.0 port; Wifi; 10/100/1000 Base-TX Net port Гаранција 12 месеци, со можност за зголемување...

  22,990ден
  In Stock
 • 23,660ден Out of stock
  Sale!

  HP Color LaserJet Pro MFP M477fnw (CF377A) Функции - Print, copy, scan, fax, email Брзина на печатење - 27/27 страници во минута црно/колор Резолуција на печатење - 600 x 600dpi Меморија - 256 MB NAND Flash, 256 MB DRAM Тип на скенер - Flatbed, ADF Поврзување - USB 2.0 port; 10/100/1000 Base-TX; Wi-Fi 802.11b/g/n;  Гаранција 12 месеци, со можност за...

  23,660ден
  Out of stock
 • 26,390ден Out of stock
  Sale!

  HP Color LaserJet Pro MFP M477fdn (CF378A) Функции - Print, copy, scan, fax, email Брзина на печатење- 27/27 страници во минута црно/колор Резолуција - 600 x 600dpi Меморија - 256 MB NAND Flash, 256 MB DRAM Тип на скенер - Flatbed, ADF Автоматско двострано печатење Поврзување - USB 2.0 port; 10/100/1000 Base-TX; Гаранција 12 месеци, со можност за...

  26,390ден
  Out of stock
 • 2,290ден In Stock
 • 25,990ден In Stock
 • 8,990ден In Stock
 • 11,490ден In Stock

  11,490ден
  In Stock
 • 10,990ден In Stock

  10,990ден
  In Stock
Showing 1 - 10 of 10 items