Дигитални фотоапарати Има 10 продукти во оваа категорија

Прикажи 1 - 10 од 10 продукти
 • 19,990ден На залиха

  50x извонреден зум со извонреден широк агол, CMOS сензор со 20,3 мегапиксели, зумирајте до 100x со ZoomPlus со одличен квалитет, Безжично споделување и правење резервна копија на слики, видео снимки со 1080p,IS - Стабилни слики и видеоснимки во секоја прилика,7,5 cm (3,0") LCD екран

  19,990ден
  На залиха
 • 26,490ден На залиха

  Голем CMOS сензор од тип APS-C со 18 мегапиксели за неверојатни детали; Одлични снимки при слаба осветленост; Континуирано фотографирање со брзина до 3 слики во секунда; 3.0" осветлен екран за јасно прегледување; Видеоснимки со 1080p и филмски изглед; Споделете ги вашите слики и контролирајте го вашиот фотоапарат преку Wi-Fi; Моќна обработка со DIGIC...

  26,490ден
  На залиха
 • 28,490ден На залиха

  Голем CMOS сензор од тип APS-C со 18 мегапиксели за неверојатни детали; Одлични снимки при слаба осветленост; Континуирано фотографирање со брзина до 3 слики во секунда; 3.0" осветлен екран за јасно прегледување; Видеоснимки со 1080p и филмски изглед; Споделете ги вашите слики и контролирајте го вашиот фотоапарат преку Wi-Fi; Моќна обработка со DIGIC

  28,490ден
  На залиха
 • 47,490ден На залиха

  APS-C сензор со 24.2MP. Едноставно поврзување и споделување. Прецизен систем за автоматско фокусирање кој е составен од 19 вкрстени AF точки. LCD екран на допир од 3,0" (7,7 cm) со променлив агол; Моќниот процесор DIGIC 6 овозможува фотографирање со максимална резолуција и брзина од 5 fps. Снимајте неверојатно детални Full HD видеоснимки + EF50 1.

  47,490ден
  На залиха
 • 72,490ден На залиха

  APS-C CMOS сензор со 24,2 MP и процесор DIGIC 6. Уживајте во прецизна и доследна експозиција во различни ситуации, благодарение на RGB+IR сензорот за мерење со 7.560 пиксели кој открива и инфрацрвена и видлива светлина AF систем со 45 точки од вкрстен тип. Canon Camera Connect за брзо оценување и префрлување на Jpeg датотеки со максимална резолуција и MP4...

  72,490ден
  На залиха
 • 79,490ден На залиха

  APS-C CMOS сензор со 24,2 MP и процесор DIGIC 6. Уживајте во прецизна и доследна експозиција во различни ситуации, благодарение на RGB+IR сензорот за мерење со 7.560 пиксели кој открива и инфрацрвена и видлива светлина AF систем со 45 точки од вкрстен тип. Canon Camera Connect за брзо оценување и префрлување на Jpeg датотеки со максимална резолуција и MP4...

  79,490ден
  На залиха
 • 90,990ден На залиха

  20.2MP, Континуирано групно фотографирање со брзина до 10 слики во секунда. Фокусирајте објекти без разлика каде се наоѓаат, со 65-те AF точки од вкрстен тип распределени низ целиот кадар. Снимајте видео снимки со резолуција до 1080p и стапка на слики до 60fps. Двата отвора за мемориски картички овозможуваат автоматско правење на резервна копија додека...

  90,990ден
  На залиха
 • 94,990ден На залиха

  94,990ден
  На залиха
 • 228,500ден На залиха

  228,500ден
  На залиха
 • 17,990ден На залиха

  Пиксели приближно 18,0 Сооднос на слика 3:2 Филтер вграден/фиксен, Тип DIGIC 4+ Објектив EF/EF-S, Фокусна должина 1,6x од фок должина на објективот, Стабилизација на слика, Фокусирање преку оптички визир, https://www.canon.com.mk/cameras/eos-4000d/specifications/

  17,990ден
  На залиха
Прикажи 1 - 10 од 10 продукти