Користени Brand компјутери

Second hand Brand computers

Користени Brand компјутери Има 10 продукти во оваа категорија

Прикажи 1 - 10 од 10 продукти
 • 9,990ден На залиха

  Procesor : Intel Core i5-2400Memorija : 8GB DDR3Hard disk : 320GB HDDGraficka : Intel HD Graphics 2000Garancija : 6 месеца

  9,990ден
  На залиха
 • 9,990ден На залиха

  Procesor : Intel Core i5-2400Memorija : 8GB DDR3Hard Disk: 320GB HDDGraficka:  Intel HD Graphics 2000Garancija: 6 месеца

  9,990ден
  На залиха
 • 13,990ден На залиха

  Procesor: Intel Core i5-4590    Memorija: 8GB DDR3    Hard Disk:500GB HDD    Graficka: Intel HD Graphics 4600    Garancija: 6 месеца

  13,990ден
  На залиха
 • 11,490ден На залиха

  Intel Core i5-2400 8GB DDR3 320GB HDD 120 Gb SSD WD green NEW  Intel HD Graphics 2000 6 месеца гаранција

  11,490ден
  На залиха
 • 13,990ден На залиха

  Procesor : Intel Core i5-2400Memorija : 8GB DDR3Hard disk : 320GB HDDSSD : 120 Gb SSD WD green NEW Graficka : Intel HD Graphics 2000Licenca : Windows HOME 64 bitGarancija : 6 месеца

  13,990ден
  На залиха
 • 12,490ден На залиха

  Procesor : Intel Core i5-2400Memorija : 8GB DDR3Hard Disk: 320GB HDDGraficka:  Intel HD Graphics 2000Garancija: 6 месецаLicenca : Windows HOME 64 bit

  12,490ден
  На залиха
 • 11,490ден На залиха

  Procesor : Intel Core i5-2400Memorija : 8GB DDR3Hard Disk: 320GB HDDGraficka:  Intel HD Graphics 2000Garancija: 6 месецаSSD : 120 Gb SSD WD green NEW

  11,490ден
  На залиха
 • 15,490ден На залиха

  Procesor: Intel Core i5-4590    Memorija: 8GB DDR3    Hard Disk:500GB HDD    Graficka: Intel HD Graphics 4600    Garancija: 6 месеца гаранцијаSSD : 120 Gb SSD WD green NEW

  15,490ден
  На залиха
 • 9,990ден На залиха
  New

  DELL OptiPlex 7010 SFF Intel Core i5-3470 4GB DDR3 500GB HDD Intel HD Graphics

  9,990ден
  На залиха
 • 7,990ден На залиха
  New

  HP Compaq 8300 Elite SFF Intel Core i3-3220 4GB DDR3 250GB HDD Intel HD Graphics 2500

  7,990ден
  На залиха
Прикажи 1 - 10 од 10 продукти