Клима уреди Има 14 продукти во оваа категорија

Прикажи 1 - 14 од 14 продукти
 • 25,999.00 ден

  GREE PULAR Premium 2.5 Inverter Модел: GWH09AGA-K6DNA1 Капацитет: Btu 9000 Напојување: V~/Hz 220-240/50 Волтажа:  Min/Max. V 198/264 Капацитет: ладење W 2500(500~3250), греење W 2800(500~3500) Потрошувачка: ладење W 720(150~1300), греење W 750(140~1500) Работна температура: °C -15~43 Енергетска класа: A++; A+++/A+

  25,999.00 ден
 • 26,999.00 ден

  GREE Inverter Pular Premium 3.5  with Wifi Модел: GWH12AGC-K6DNA1A Капацитет: Btu 12000 Напојување: V~/Hz 220-240/50 Волтажа Min/Max.:V 198/264 Капацитет ладење: W 3200(900~3700),греење: W 3400(900~4100) Потрошувачка: ладење W 933(220~1300),греење W 872(220~1500) Работна температура: °C -15~43 Енергетска класа: A++; A+++/A+

  26,999.00 ден
 • 33,999.00 ден

  GREE FAIRY Premium 3.5 Inverter White Модел: GWH12ACC-K6DNA1F Капацитет: Btu 12000 Напојување: V~/Hz 220-240/50 Волтажа Min/Max. V 198~264 Капацитет: ладење W 3510(900~4400) греење W 3810(900~4700) Потрошувачка: ладење W 962(220~1400) греење W 953(220~1550) Работна температура: ладење °C -15~50 греење °C -25~30 Енергетска класа: ладење...

  33,999.00 ден
 • 35,999.00 ден

  GREE FAIRY Premium 3.5 Inverter Gold Модел: GWH12ACC-K6DNA1F Капацитет: Btu 12000 Напојување: V~/Hz 220-240/50 Волтажа Min/Max. V 198~264 Капацитет: ладење W 3510(900~4400) греење W 3810(900~4700) Потрошувачка: ладење W 962(220~1400) греење W 953(220~1550) Работна температура: ладење °C -15~50 греење °C -25~30 Енергетска класа: ладење...

  35,999.00 ден
 • 35,999.00 ден

  GREE FAIRY Premium 3.5 Inverter Black Модел: GWH12ACC-K6DNA1F Капацитет: Btu 12000 Напојување: V~/Hz 220-240/50 Волтажа Min/Max. V 198~264 Капацитет: ладење W 3510(900~4400) греење W 3810(900~4700) Потрошувачка: ладење W 962(220~1400) греење W 953(220~1550) Работна температура: ладење °C -15~50 греење °C -25~30 Енергетска класа: ладење...

  35,999.00 ден
 • 36,990.00 ден

  VIVAX ACP-12CH35AERI+ R32 Просечна моќност: 3517/3810 W Влезна моќност ладење: 977 W Влезна моќност греење: 977 W Проток на воздух: 584 m3 Капацитет на одвлажнување :1.20 l/h Ниво на бучава: 39.50 dB Работна температура: Од  -25 ℃  до 50 ℃ Маса на внатрешна единица: 8.60 kg Маса на надворешна единица: 26.70 kg Препорачана површина: до...

  36,990.00 ден
 • 39,999.00 ден

  GREE Inverter Pular Premium 5.5  with Wifi Модел: GWH18AGD-K6DNA1D Капацитет: Btu 18000 Напојување: V~/Hz 220-240/50 Волтажа Min/Max.: V 198/264 Капацитет: ладење W 4600(1000~5300), греење W 5200(1000~5650) Потрошувачка: ладење W 1355(420~1800), греење W 1340(420~1900) Работна температура> ладење °C -15~43,греење °C -15~24 Енергетска...

  39,999.00 ден
 • 39,999.00 ден

  GREE AMBER Premium 3.5 Inverter Модел: GWH12YCXD-K6DNA1B Капацитет: Btu 12000 Напојување: V~/Hz 220/50 Волтажа Min/Max.:V 198/264 Капацитет: ладење W 3500(400~4500), греење W 3810(1000~5200) Потрошувачка: ладење W 875(100~1400), греење W 952(180~1850) Работна температура: ладење °C -15~50, греење °C -25~30 Енергетска класа: ладење A+++,...

  39,999.00 ден
 • 41,999.00 ден

  GREE AMBER Premium 3.5 Inverter Модел: GWH12YCXD-K6DNA1B Капацитет: Btu 12000 Напојување: V~/Hz 220/50 Волтажа Min/Max.:V 198/264 Капацитет: ладење W 3500(400~4500), греење W 3810(1000~5200) Потрошувачка: ладење W 875(100~1400), греење W 952(180~1850) Работна температура: ладење °C -15~50, греење °C -25~30 Енергетска класа: ладење A+++,...

  41,999.00 ден
 • 46,999.00 ден

  GREE CONSOLE 3.5 Inverter Модел: GEH12AA-K6DNA1A Капацитет: Btu 12000 Напојување: V~/Hz 220~240 / 50 Волтажа: Min/Max. V 198/264 Капацитет: ладење W 3520(800~4400), греење W 3800(1100~4400) Потрошувачка: ладење W 1000(160~1500), греење W 960(165~1500) Работна температура: ладење °C  -15°C~43°C, греење °C  -22°C~24°C Енергетска класа: A++;...

  46,999.00 ден
 • 49,990.00 ден

  VIVAX ACP-18CH50AERI+ R32 Просечна моќност: 5275/5568 W Влезна моќност ладење: 1550 W Влезна моќност греење: 1500 W Проток на воздух: 730 m3 Капацитет на одвлажнување:1.80 l/h Ниво на бучава: 43.00 dB Работна температура: Од -20 ℃  до 50 ℃ Маса на внатрешна единица: 10.90 kg Маса на надворешна единица: 33.50 kg Препорачана површина: до...

  49,990.00 ден
 • 59,999.00 ден

  GREE Inverter Pular Premium 7.5  with Wifi Модел: GWH24AGD-K6DNA1C Капацитет: Btu 24000 Напојување: V~/Hz 220-240/50 Волтажа Min/Max. V 198/264 Капацитет: ладење W  6200(1800~6900), греење W 6500(1300~7913) Потрошувачка: ладење W 1786(450~2100), греење W 1645(450~2200) Работна температура: ладење °C -15~43, греење °C -15~24 Енергетска...

  59,999.00 ден
 • 59,999.00 ден

  GREE AMBER Premium 5.5 Inverter Модел: GWH18YDXF-K6DNA1A Капацитет:Btu 18000 Напојување:V~/Hz 220-240/50 Волтажа:Min/Max. V 198~264 Капацитет: ладење W 5300(1260~6600), греење W 5600(1400~7500) Потрошувачка:ладење W 1413(100~2250), греење W 1333(240~2500) Работна температура:ладење °C -15~50, греење °C -25~30 Енергетска класа:ладење A++,...

  59,999.00 ден
 • 79,999.00 ден

  GREE AMBER Premium 7.5 Inverter Модел:GWH24YE-K6DNA2A Капацитет:Btu 24000 Напојување:V~/Hz 220-240/50 Волтажа:Min/Max. V 198/264 Капацитет: ладење W 7000(1100~9050), греење W 7200(1700~10100) Потрошувачка: ладење W 2000(400~3700), греење W 1845(450~3800) Работна температура: ладење °C -15~43, греење °C -22~24 Енергетска класа: ладење A++,...

  79,999.00 ден
Прикажи 1 - 14 од 14 продукти