УПС уреди Има 23 продукти во оваа категорија

по страна
Прикажи 1 - 12 од 23 продукти
 • 3,400ден На залиха

  Eaton UPS 1/1phase 650VA,  5E 650i Topology - Line Interactive with Automatic Voltage Regulation Rating - 650VA/360W Connection - (1) IEC-320-C14 Input Voltage Range - 170-264V Nominal Voltage - 230 V Operating Frequency - 50/60Hz Outlets - (4) IEC-320-C13 Гаранција 24 месеци,

  3,400ден
  На залиха
 • 3,850ден На залиха

  Eaton 1/1phase 650VA, 5E 650USB Topology - Line Interactive with Automatic Voltage Regulation Rating - 650VA/360W Connection - (1) IEC-320-C14 Input Voltage Range - 170-280V Nominal Voltage - 230 V Operating Frequency - 50/60Hz Outlets - (4) IEC-320-C13 Communication Ports - 1 USB port Гаранција 24 месеци,

  3,850ден
  На залиха
 • 4,400ден На залиха

  Eaton UPS 1/1phase 850VA,  5E 850i USB Topology - Line Interactive with Automatic Voltage Regulation Rating - 850VA/480W Connection - (1) IEC-320-C14 Input Voltage Range - 170-280V Nominal Voltage - 230 V Operating Frequency - 50/60Hz Outlets - (4) IEC-320-C13 Communication Ports - 1 USB port Гаранција 24 месеци,

  4,400ден
  На залиха
 • 7,290ден На залиха

  Eaton UPS 1/1phase 1100VA,  5E 1100i USB Topology - Line Interactive with Automatic Voltage Regulation Rating - 1100VA/660W Connection - (1) IEC-320-C14 Input Voltage Range - 170-280V Nominal Voltage - 230 V Operating Frequency - 50/60Hz Outlets - (6) IEC-320-C13 Communication Ports - 1 USB port Гаранција 24 месеци,

  7,290ден
  На залиха
 • 9,100ден На залиха

  Eaton UPS 1/1phase 1500VA,  5E 1500i USB Topology - Line Interactive with Automatic Voltage Regulation Rating - 1500VA/900W Connection - (1) IEC-320-C14 Input Voltage Range - 170-280V Nominal Voltage - 230 V Operating Frequency - 50/60Hz Outlets - (6) IEC-320-C13 Communication Ports - 1 USB port Гаранција 24 месеци,

  9,100ден
  На залиха
 • 650ден Нема на лагер

  Eaton Protection Strip 4 DIN; Пренапонска заштита на електронска опрема; TV, PC, Mobile,  Power rating - 2500 W Гаранција 24 месеци,

  650ден
  Нема на лагер
 • 800ден На залиха

  Eaton Surge protection 6 DIN Пренапонска заштита на електронска опрема; TV, PC, Mobile,  Power rating - 2500 W Гаранција 24 месеци,

  800ден
  На залиха
 • 2,690ден На залиха

  Power Tree UPS 650 VA / 390 Watts, Line-Interactive, Outlets: 3x C13, Input: 140 - 275V, Output: 230V, Tower, AVR Гаранција 12 месеци,

  2,690ден
  На залиха
 • 3,300ден На залиха

  Power Tree UPS 850 VA / 510 Watts, Line-Interactive, Outlets: 3x C13, Input: 130 - 285V, Output: 230V, Tower, AVR Гаранција 12 месеци,

  3,300ден
  На залиха
 • 4,720ден На залиха

  Power Tree UPS 1250 VA / 750 Watts, Line-Interactive, Outlets: 5x C13, Input: 140 - 275V, Output: 230V, Tower, AVR, Ports: Serial Гаранција 12 месеци,

  4,720ден
  На залиха
 • 15,700ден На залиха

  Power Tree G Line UPS 2000VA/1400W, Line-Interactive, Outlets: 4 x C13, Input: 140 - 275, Tower, Full AVR Гаранција 12 месеци,

  15,700ден
  На залиха
 • 18,880ден На залиха

  Power Tree G Line UPS 3000VA/2400W, Line-Interactive, Outlets: 4 x C13, Input: 140 - 275, Tower, Full AVR Гаранција 12 месеци,

  18,880ден
  На залиха
Прикажи 1 - 12 од 23 продукти