VIVAX ACP-18CH50AERI R32+

49,990.00 ден

ACP-18CH50AERI R32+

Нов продукт

Опис

VIVAX ACP-18CH50AERI R32+

 • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7/4)

 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:5900.00 W

 • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:5850.00 W

 • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5275/5568 W

More details

The minimum purchase order quantity for the product is 5

More info

 • Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (6.8 / 4.0)
 • Максимален капацитет на ладење: 6180 W
 • Максимален капацитет на греење: 6800 W
 • Просечна моќност: Ладење: 5280 W ; Греење: 5570 W
 • Влезна моќност ладење: 1547 W
 • Влезна моќност греење: 1500 W
 • Проток на воздух: 750 m³/h
 • Капацитет на одвлажнување: 1.8 l/h
 • Ниво на бучава: внат. единица: 42 dB (A) / над. единица: 55 dB (A)
 • Работна температура: од -15 °C до 50 °C
 • Маса внатрешна единица: 10.7 kg
 • Маса надворешна единица: 37.8 kg
 • Препорачана површина: 60 m²
 • Фреон: Еколошки фреон R410A
 • Филтри: Biо филтер, jонизатор
 • Димензии надворешна единица: 800 x 333 x 554 mm
 •  Димензии внатрешна единица: 965 x 215 x 319 mm
 • Останато: висока ефикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-15°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.
 • Гаранција: 3 години

14 other products in the same category: