VIVAX ACP-12CH35AERI R32

29,990.00 ден

ACP-12CH35AERI R32

Нов продукт

Опис

VIVAX ACP-12CH35AERI R32

  • ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1)
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4160.00 W
  • МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4780.00 W
  • ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W

More details

More info

Енергетска класа (SEER/SCOP): A++ (7.0 / 4.1)

Максимален капацитет на ладење: 4160 W

Максимален капацитет на греење: 4780 W

Просечна моќност: Ладење: 3520 W

Греење: 3810 W

Влезна моќност ладење: 1089 W

Влезна моќност греење: 1050 W

Проток на воздух: 539 m³/h

Капацитет на одвлажнување: 1.2 l/h

Ниво на бучава: внат. единица: 39 dB (A) / над. единица: 53 dB (A)

Работна температура: од -20 °C до 50 °C

Маса внатрешна единица: 8.2 kg

Маса надворешна единица: 26.5 kg

Препорачана површина: 35 m²

Фреон: Еколошки фреон R32

Филтри: Bio филтер, jонизатор

Димензии надворешна единица: 800x333x554 mm

Димензии внатрешна единица: 802x189x297 mm

Останато: Висока eфикасност, jонизатор, mono & multi kompatibilnost, 1 W standby, i feel функција, oпсег на оперативно работно греење (-15°C), oпсег на оперативно работно ладење (-15°C), кондензатори и компресори за греачи design 7.4 4.2 бела златна, Wi-Fi ready, безшумна операција, двосмерен одвод на кондензат, дигитален екран.

Гаранција: 3 години

14 other products in the same category: