GREE PULAR Premium 3.5

31,990.00 ден

GWH12AGC-K6DNA1A/I

Нов продукт

Опис

GREE Inverter Pular Premium 3.5  with Wifi

  • Внатрешна единица: GWH12AGC-K6DNA1A/I

  • Надворешна единица : GWH12AGC-K6DNA1A/O

  • SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ
    Режим на ладење SEER:6.5  A++
    Режим на греење SCOP:5.1/4.1   A+++/А+
    Работна температура од -15°С до +43°С

More details

More info

Модел GWH12AGC-K6DNA1A
Капацитет Btu 12000
Напојување V~/Hz 220-240/50
Волтажа Min/Max. V 198/264
Капацитет ладење W 3200(900~3700)
 греење W 3400(900~4100)
Потрошувачка ладење W 933(220~1300)
 греење W 872(220~1500)
Работна температура °C -15~43
SEER; SCOP(W)/SCOP(A) 6.5; 5.1/4.1
Енергетска класа A++; A+++/A+
Внатрешна Единица GWH12AGC-K6DNA1A/I
Проток на воздух m3/h 680/620/560/490/450/420/390
Ниво на звучен притисок dB (A) 41/37/35/33/31/27/22
Димензии (ДxВxШ) mm 825×293×196
Тежина (нето) kg 10
Надворешна Единица GWH12AGC-K6DNA1A/O
Тип на компресор Rotary
Фреон/полнење -/kg R32/0.57
Ниво на звучен притисок dB (A) 52
Конекција бакар mm φ6/φ9.52
Макс. должина на цевки m 15
Димензии (ДxВxШ) mm 732×550×330
Нето тежина kg 25

14 other products in the same category: