Information

Производители

List of products by manufacturer GREE

Прикажи 1 - 12 од 12 продукти
 • 23,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:6.5  A++ Греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+ GREE компресор со перманентни магнети Работна температура од -15°С до +43°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, WiFi контрола(опција), 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan...

  23,990.00 ден
 • 24,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:6.1  A++ Греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+ GREE компресор со перманентни магнети Работна температура од -15°С до +43°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, WiFi контрола(опција), 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan...

  24,990.00 ден
 • 27,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:6.5  A++ Греење SCOP:5.1/4.1   A+++/А+ GREE компресор со перманентни магнети Работна температура од -15°С до +43°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan...

  27,990.00 ден
 • 31,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Ладење SEER:7.0 – A++ Греење SCOP:4.0 – A+ GREE компресор со магнети Работен режим: од -22°С до +43°С Функции:Самодијагностика,Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

  31,990.00 ден
 • 33,990.01 ден

  GREE FAIRY LCLH Titanium Black GWH12ACC-K6DNA1D ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (7/4) ЛАДЕЊЕ:4000.00 W ГРЕЕЊЕ:4500.00 W МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1085 W МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:990 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:680.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.40 l/h НИВО НА БУЧАВА:42.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -22 ℃  ДО 43 ℃ ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:848 X 596 X 320 mm

  33,990.01 ден
 • 38,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:6.6  A++ Греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+ GREE компресор со перманентни магнети Работна температура од -15°С до +43°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan...

  38,990.00 ден
 • 41,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:7.0 – A++ Греење SCOP:4.1 – A+ GREE компресор со перманентни магнети Работен режим: од -22°С до +43°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

  41,990.00 ден
 • 49,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:7.0 – A++ Греење SCOP:4.0 – A+ GREE компресор со магнети Работен режим: од -22°С до +43°С Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина…

  49,990.00 ден
 • 51,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:7.6 – A++ Греење SCOP:5.5 – A+++ GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор Работен режим: од -30°С до +54°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY...

  51,990.00 ден
 • 55,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:9.0 – A+++ Греење SCOP:5.1 – A+++ GREE компресор со перманентни магнети Работен режим: од -25°С до +52°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.

  55,990.00 ден
 • 59,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:9.0 – A+++ Греење SCOP:5.1 – A+++ GREE компресор со перманентни магнети Работен режим: од -25°С до +52°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.

  59,990.00 ден
 • 69,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:7.5 – A++ Греење SCOP:5.1 – A+++ GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор Работен режим: од -30°С до +54°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY...

  69,990.00 ден
Прикажи 1 - 12 од 12 продукти