Information

Производители

 • Во моментов нема нови наслови.
 • 24,249.00 ден

  HP PC ProG2  Tower + V214a 20.7i" Monitor  i3-8100 4GB 500GB DVD-RW KB+Mo DOS Warranty : 1Y

  24,249.00 ден
 • 6,999.00 ден

  UniFi Video G3 Flex Indoor/Outdoor PoE Camera 1920 x 1080 Resolution at 25 fps IR LEDs for Night Vision Functionality 3.4mm Fixed Lens 87.4° Horizontal Field of View

  6,999.00 ден
 • 850.00 ден

  Trust Mouse MaxTrack Wireless, 2.4GHz, 1600 dpi, black/grey Garancija 1 godina,

  850.00 ден
 • 4.54 ден
 • 21,200.00 ден

  HP ScanJet Pro 2500 f1 Flatbed Scanner (L2747A) Тип на скенер - Flatbed, ADF Резолуција на скенирање - 1200 dpi Дневен работен циклус - 1500 страници (ADF) Брзина на скенирање - 20 ppm/40 ipm Опции на скенирање (ADF) - Single-pass E-Duplex Поврзување - 1 Hi-Speed USB 2.0 Гаранција 12 месеци, со можност за зголемување до 36 месеци со доплата.

  21,200.00 ден
 • 27,990.00 ден

  VIVAX ACP-12CH35AERI R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4160.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4780.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W

  27,990.00 ден
 • 2,820.00 ден

  Planet 4 Port + 2 Port PoE switch FSD-604HP Network: 6-port RJ45 for 10/100BASE-TX, auto MDI/MDIX PoE Inject Port: 4-port with 802.3af/at PoE injector function (Port-1 to Port-4) PoE (Orange, Port 1 to Port 4) LNK/ACT (Green, Port 1 to Port 6) Dimensions (W x D x H) 168 x 93 x 32 mm Weight 499g

  2,820.00 ден
 • 750.00 ден

  Trust Mouse Wireless,Mydo Silent Click,Black Garancija 1 godina,

  750.00 ден

Клима уреди View more

 • 39,990.00 ден

  VIVAX ACP-18CH50AERI R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (6.4/4.0) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6210.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6980.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5280/5570 W

  39,990.00 ден
 • 27,990.00 ден

  VIVAX ACP-12CH35AERI R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A++ (7.0/4.1) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:4160.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4780.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:3520/3810 W

  27,990.00 ден
 • 31,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија, патент на ГРЕЕ Ладење SEER:7.0 – A++ Греење SCOP:4.0 – A+ GREE компресор со магнети Работен режим: од -22°С до +43°С Функции:Самодијагностика,Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина.

  31,990.00 ден
 • 49,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:7.0 – A++ Греење SCOP:4.0 – A+ GREE компресор со магнети Работен режим: од -22°С до +43°С Функции:Самодијагностика, Интелигентен Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина…

  49,990.00 ден
 • 51,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:7.6 – A++ Греење SCOP:5.5 – A+++ GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор Работен режим: од -30°С до +54°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY...

  51,990.00 ден
 • 69,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:7.5 – A++ Греење SCOP:5.1 – A+++ GREE Two-Stage Twin-Cylinder компресор Работен режим: од -30°С до +54°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, DIY...

  69,990.00 ден
 • 55,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:9.0 – A+++ Греење SCOP:5.1 – A+++ GREE компресор со перманентни магнети Работен режим: од -25°С до +52°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, Плазма филтер, вградена WiFi контрола, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan брзина, Self-Clean.

  55,990.00 ден
 • 23,990.00 ден

  SMART DC Инвертер со G10 технологија Ладење SEER:6.5  A++ Греење SCOP:5.1/4.0   A+++/А+ GREE компресор со перманентни магнети Работна температура од -15°С до +43°С Функции:Самодијагностика, Дефрост, I-Feel, Плазма филтер, WiFi контрола(опција), 8°С греење, економичен мод, Турбо функција за брзо ладење/греење, 7 Fan брзини на дување, Quiet Fan...

  23,990.00 ден